Sökande

Bo bekvämt bo i hyresrätt

Med cirka 1900 lägenheter är vi den största hyresvärden i Finspång. Ingen annan hyresvärd kan erbjuda ett lika stort urval och lika utvecklad service i boendet. Våra hyresfastigheter finns i Finspångs attraktivaste områden och du kan välja mellan allt från boende i nybyggda marknära bostäder, till fräscha rymliga lägenheter med plats för hela familjen. Vill du bo med egen täppa och skogen runt knuten finns även denna möjlighet. Ett nytt hyreskontrakt är förhoppningsvis början på en lång relation mellan dig och oss. Vi vill självklart att du ska trivas i ditt nya boende, såväl med lägenheten som vår service.

Registrera dig, anmäl intresse på lediga lägenheter

På hemsidan publiceras de lägenheter som är lediga för uthyrning. När du registrerat din intresseanmälan och loggat in, kan du kan anmäla ditt intresse för maximalt sex lägenheter samtidigt. Du ska bara anmäla intresse på de lägenheter som är tänkbara alternativ för dig. Lägenheterna ligger ute på vår hemsida under fem dagar och det spelar ingen roll när under dessa dagar som din intressenanmälan sker. Det är först när anmälningstiden är slut som kölistan på respektive lägenhet fastställs.

Bostad-direkt

Bostad-direkt är ett erbjudande som riktar sig till bostadssökande som snabbt behöver en bostad. Den som först anmäler sitt intresse hamnar först i kön. De lägenheter som erbjuds som Bostad-direkt är markerade med ett litet hus.

Bostäder med variation

Vi gör vårt bästa för att du ska hitta en bostad hos oss! Vi försöker beskriva våra bostadsområden så att just du ska finna ett område som passar just din boendesituation. Vi finns tillgängliga på flera olika sätt för att du som bostadssökande ska kunna ställa frågor och framföra synpunkter.

Sök med omsorg

För oss är det viktigt att din nya bostad passar din livssituation och dina önskemål. Ta därför tid på dig när du söker ett nytt boende, det är ett stort och viktigt steg. Blir det rätt från början kommer både du och vi att trivas bättre tillsammans.

Att hyra kommersiell lokal

Att hyra en lokal för en verksamhet (typ butik, kontor osv) innebär att parterna har förhandling om de villkor som ska gälla för hyresavtalet. Detta kan vara avtalstider, ansvar för underhåll osv. Hyran ska vara marknadsmässig, vilket parterna också har att komma överens om.

Att hyra förråd

Till de allra flesta lägenheter finns ett källar- eller vindsförråd som hör till lägenheten. Detta ingår i hyran. I många hus finns också extra utrymmen som går att hyra.

Förråd och mindre lokaler erbjuds främst till hyresgäster i det bostadsområde som förrådet ligger i. Hyran är normalt fastställd sedan tidigare och följer den hyresjustering vi normalt gör varje år med Hyresgästföreningen.

Är du intreserad av hyra lokal eller förråd mejla bobutiken på info@vallonbygden.se för mer information.

Välkommen och lycka till!

Person som kikar i en kikare

Även du som inte är registrerad kan titta på vårt lediga utbud.

Lediga lägenheter
Lediga lokaler
Lediga förråd